Bejelentkezés

Válj profi turistává külföldön

9,700 Ft

Unod már, hogy mindig mástól kell segítséget kérned külföldön, ha angolul kellene megszólalnod? Szeretnél végre egyedül is boldogulni turistaként a legtipikusabb élethelyzetekben? Ezzel a tanfolyammal felruházunk minden olyan tudással, mely ahhoz szükséges, hogy innentől kezdve ne adjanak el angolul, ha külföldre utazol és ne legyenek komolyabb nyelvi korlátaid! Te is profi turistává válhatsz!

Kategória: Címke:

Szeretnéd megosztani:


Leírás

Sokan félnek megszólalni angolul, főleg az utazásaik alatt, mert nem érzik elegendőnek a tudásukat. Pedig az utazások során felmerülő élethelyzetek tökéletes lehetőségül szolgálnak a nyelvhasználatra és nyelvgyakorlásra. Ha felvértezed magad azokkal a típikus élethelyzetekben előforduló panelmondatokkal, kifejezésekkel és szavakkal, melyek a leggyakoribbak, akkor nemcsak könnyebben fogod tudni kifejezni magad, hanem a beszélőt is jobban meg fogod érteni. Ez a kurzus ezzel a céllal készült.

A tanfolyam során szó szerint bedobunk a mély vízbe, hiszen a gyakorlati feladatoknak köszönhetően, máris felveheted a turista szerepet és túl leszel a tűzkeresztségen. Az elméleti tudáson túl pedig rengeteg olyan tippet és kulturális eltérést osztunk meg veled az egyes élethelyzetek kapcsán, melyek alkalmazásával valóban profi turistává válhatsz te is!

 

© Angolra Hangolva 2018

All rights reserved.