Bejelentkezés

Mit írtak a tanulóink a digitális oktatóanyagainkról?

 

György-Lőrincz Éva vagyok, 58. Diák koromban nem tanultam angolt, de mivel a sorsnak köszönhetően, most sokat utazom és elengedhetetlen az angol nyelv ismerete, idén tavasszal nekiálltam az angolnak. Így ismertem meg Tünde módszerét. Nagy élmény számomra, hogy tankönyv nélkül a Tünde módszereivel és anyagaival, 3 hónap alatt sikerült elérnem, hogy utazásaim alatt tudtam társalogni vagy akár érdeklődni, azaz már nem adtak el anyanyelvi közegben sem. A hangos könyvek használata nagyon praktikus, mert autóban vagy akár séta közben az utcán vagy házi munka közben is lehet tanulni. Nagy sikerélményt jelent számomra ez a módszer és bátran merem ajánlani bárkinek, aki angolul szeretne tanulni NEM hagyományos módszerekkel.

György-Lőrincz Éva

 

Nagy örömmel használtam és használom a könyveidet ma is. Számomra nagy könnyebbséget jelentett a nyelvtanulásban és a nyelvvizsgára való felkészülésben mind a szókincsfejlesztő (Hangold Magad Angolra I.) mind a nyelvtanos könyved (H-Angol-ódj!) is. Könnyen használható a hanganyag otthoni tevékenység vagy akár sport közben. Mivel auditív és vizuális típus vagyok, rendkívül könnyen épültek be a szavak a szókincsembe és örültem, hogy nem kell füzeteket használnom és definíciókat magolnom. A nyelvtani könyvben külön örömmel töltött el, hogy egy definícióval sem találkoztam, minden rendkívül logikusan található meg benne. Ezen felül olyan remek feladatokat is tartalmaz, ami segít, hogy a tudás alkalmazhatóvá váljon.

Szabó Tódor Tímea

 

Folyamatos „újrakezdő”-ként – más nyelvekkel ellentétben – az angollal sehogy sem jutottam előrébb az évek alatt. Mindig mumust jelentett számomra a kiejtés, a szavak – sokszor nem szabályszerű – leírása és a nyelv nagyon fontos alapját, részét képező igeidők megértése, illetve helyes használata.

Azt mondják az életben nincsenek véletlenek és minden a megfelelő időben érkezik, noha ezt sokszor nehéz elhinni, és talán éveket kell rá várni.

De MEGÉRKEZETT!, MEGTALÁLTAM! RÁTALÁLTAM! arra a virtuális csomagra, ami végre kimozdított az újrakezdő kategóriából és magasabb szintre emelt.

Kényelmesnek tartom magamat, aki szeret szabadon, saját időbeosztással és a különböző eszközök, modern technikai vívmányok segítségével tanulni. A ’Hangold Magad Angolra’ valamint a ’H-Angol-ódj!’ csomaggal ezt is megtaláltam, mintha nekem íródott volna. Tényleg egy fantasztikusan logikus, jól felépített, színes, játékos, gazdag, jól kezelhető, remekül használható, életszerű és minden érzékszervet igénybevevő módszerrel sikerült magamat angolra hangolni, az angolt megszeretni, és minden lehetőséget a napjaimban megragadni arra, hogy folyamatosan „tanuljak”, fejlődjek.

A ’H-Angol-ódj!’ nyelvtani anyag olyan logikus, érthető és újszerű módszereket felvonultató lehetőség, hogy egyszerűn nem is értem miért nem így tanultam vagy tanították nekem eddig az angol nyelvtant.

A ’Hangold Magad Angolra’ könyvek akkora szókincset fognak át, hogy egyes szavakat még az anyanyelvemen sem használok soha. A szótanulás, nyelvtanulás egy új és nagyon élhető formáját tapasztalhattam meg, hiszen a könyvek minden egyes szava angolul magyarul példamondattal és képpel található, valamint mindehhez hanganyag is tartozik.

Egyszerűen valahogy bekúszik a tudás az ember fejébe. 🙂 Persze tenni is kell érte, de valahogy annyira könnyen és olyan játékosan, hogy szinte észre sem veszi az ember. A szavakhoz tartozó példamondatok egyszerűen automatikusan olyan panelekként rögzülnek, hogy azoknak a használata „elkerülhetetlen”.:-) A hanganyagot szinte mindenhol és mindig használom. A kocsiban, a sorban álláskor, utazáskor, főzés közben, séta alatt, mindig. Észre sem veszem, hogy tanulok, pedig minden nap minimum 15 percet, de inkább sokkal többet lelkesen foglalkozom vele.

A fejezetek végén lévő feladatok pedig lehetőséget adnak a gyakorlásra és az önellenőrzésre. 

A LEGJOBB NYELVI CSOMAG, amivel valaha találkoztam!!

Mindenkinek őszintén és bátran ajánlom!

Kovács Cecília

 

Nekem nagyon tetszik ez a fajta tanulási módszer. Mert semmihez kötve akkor hallgatom és annyit, amennyit csak akarom. És olyan témakört, amihez éppen kedvem van . Nagyon szeretem a nyelvtanos részeket is. Amit tudok a nyelvtanból, azt ebből tudom. Régóta foglalkozok angol tanulással, de fejlődni azóta fejlődők, mióta ezt megvettem…

Király Norbert

 

Nekem a módszerében az tetszik, hogy bárhol, bármikor használhatom, akár munkába menet közben, akár konditeremben vagyok. Kiválóak a rövid videói is, hiszen ezekben valódi élethelyzetekkel találkozhatunk és mivel a szöveg is megtalálható a videók alatt, nem esik nehezemre a néhol háttérzaj miatt rosszabbul hallható szavak megértése sem. 

Leggyakrabban az autómban hallgatom az anyagait, hiszen sokkal hasznosabb önfejlesztéssel tölteni az időt, mint itt-ott értelmetlen műsorokat hallgatni. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne gyorsan és könnyedén fejlődni angol tanulás terén!

Dr. Karácsony Zsolt           

 

Köszönöm a sok segítséget, nagyon szuper az általad képviselt tanítási módszer. Kipróbáltam többféle angol tanulási technikát, de eddig a tiéddel értem el a legtöbbet. Számomra sokat segített, hogy egyszerre tudtam hallgatni és látni/olvasni a “tananyagot”. Sokkal jobban megmaradtak bennem a szavak/mondatok és hamarabb is eszembe jutottak azok. Szuper, hogy tableten és a telefonomon is tudom használni.

Nagyon jól és tematikusan van felépítve az egész.

További sok sikert kívánok és csak ajánlani tudlak mindenkinek! 

Szilágyi Zoltán

  

 Korábban nem mertem online tanulásba kezdeni, attól félve, hogy nem lesz motiváció a személyes kapcsolat híján.  Egy videó által találtam meg Tündét, aminek nagyon örülök, hisz’ mind vele, mind a tanítási módszereivel teljes mértékben meg vagyok elégedve. Pozitív szemlélet módja és gyakorlatias tanítási módszere inspirál és élvezetessé teszi a tanulást. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki gyorsan és hatékonyan szeretné elsajátítani az angol nyelvet.

Németh Edina

 

Sok olyan „holt időt” találtam az éltemben, melyet hasznos időtöltéssé tudtam fordítani a hanganyagok hallgatásával. Például rendszeresen hallgattam a hanganyagot munkába menet és munkából jövet. Sokszor előfordult, hogy a mobilomon olvastam a könyvet és hallgattam mellé a szókincset, miközben buszon utaztam.

A munkám során alkalmaznom kell az angol nyelvismeretet. Sokáig úgy történt az angol nyelvű levelezésem, hogy segítséget kellett kérnem az ebben kompetens személyektől, hogy legyenek kedvesek átnézni és javítani a levelet, melyet angol nyelven írtam. Sajnos volt is benne, mit javítani. Pár hónapja, azonban azt a visszajelzést kaptam, hogy most már nyugodtan megírhatom és küldhetem is a levelet anélkül, hogy átnéznék. Úgy érzem, hogy célba értem! Ehhez pedig nagyban hozzájárultak az elektronikus könyvek és a hanganyagok. 

Kun Tamás

 

 Bátran merem ajánlani Tündi tanulási módszerét.  Nekem elsősorban azért tetszett, mert olyan hanganyag tartozik a tananyag mellé, ami nagyon megkönnyíti a tanulást és időt spórolhatok meg vele. Számtalan angol nyelvkönyvet megvásároltam, de sajnos számomra nem vezetett célhoz. Tündi módszere volt az első, ahol sikerélményem volt. Számomra a 3 érzékszerves módszer hozta el a sikert. Annyira részletesen, egyszerűen magyaráz, hogy nem merül fel bennem kérdés. Olyan, mintha ott lenne velem Tünde is. Egymásra építve, lépésenként a legelejétől gyakorlással fűszerezve. Idősebb korosztálynak is könnyen érthető. Én úgy gondolom, hogy ha valaki megszeretne tanulni angolul, ez a módszer segít elérni a célját.

Szloboda Cintia

 

Minden nap használom Tünde digitális anyagait, leginkább munka közben hallgatom a hanganyagokat. A nyelvtani részek nagyon logikusan vannak felépítve, rengeteg dolog a csak most világosodott meg a számomra. Ugyan még az utam elején tartok, de azt hiszem végre jó irányba tartok az úton, és ennek a módszernek a segítségével el fogom érni a célomat. Jó szívvel ajánlom bárkinek, aki eddig még nem találta meg a helyes irányt az angol tanulásban.

Fister Mónika

 

 

Immáron a 3. nyelvet sajátítom el és végre ÉLVEZEM a tanulás minden percét! Korábban évekbe került arra a szintre eljutnom, ahol most vagyok, pedig csak néhány hónapja kezdtem ezzel az új módszerrel a nyelvtanulást. Imádom, hogy végre nem könyv ízű, mű szituációkat kell bemagolnom, hanem a való élet – a 21. század -szófordulatait sajátíthatom el a hivatalos nyelvtől kezdve a hétköznapin át egészen a szlengig. Hihetetlenül felgyorsítja a tanulás folyamatát, és elmélyíti a tudást, hogy 3 érzékszervet bevonva (látom, hallom, mondom) fejleszthetem a szókincsem. Nagyon kedvelem a szókincsbővítő és a nyelvtani hangos könyvet, mert olyan mintha mindig velem lenne a tanárom. Hallgatom, látom, és közben mondom, ráadásul rengeteg pozitív megerősítést kapok…

EZ A TITKA Lénárt Tünde digitális könyveinek. Végre nem félek megszólalni, merek beszélni akkor is, ha tudom, hogy nyelvtanilag nem teljesen tökéletes, amit mondok. Minden segítséget megadnak ezek az anyagok bármilyen szinten is legyen az ember nyelvtudása. A többi…up to me! Thank you Tünde! 

Kerner Éva

 

Hogy mit adott nekem Tünde és az „angolra hangolva”? Elsősorban rengeteg sikerélményt! Korábban a nyelvtanulás számomra a szavak biflázását, a nyelvtani szabályok bemagolását, az unalmas nyelvórákat jelentette, így elfoglalt vállalkozóként évek óta halogattam az angoltanulást. Legnagyobb meglepetésemre Tünde módszere felülírta minden korábbi ellenállásomat a nyelvtanulással kapcsolatban. Tanítási módszertana szerintem zseniális. A tanulást hihetetlen mértékben megkönnyíti és meggyorsítja, hogy mind a négy modalitás (látás, hallás, beszéd, írás) be van vonva a tanulás folyamatába, így párhuzamosan, kiegyensúlyozottan fejlődik a szókincs, a nyelvtantudás, az olvasás, az írás, a szövegértés, hallott szövegértés és a beszéd.

A szókincs és a nyelvtan tananyagai egymást segítik, egymásra épülnek. A nyelvtani anyag nagyon jól, logikusan van felépítve, azt egyszerűen, jól érthetően, használati szempontból tanítja, így nincs szükség érthetetlen nyelvtani szabályok bemagolására. A leckék végén fokozatosan nehezedő gyakorló feladatok vannak, amik segítik rögzítést, mire megcsinálom őket, szinte már meg is tanultam az adott anyagot. Külön könyvben rendelkezésemre áll a megoldó kulcs is, hogy ellenőrizni tudjam magam. Tünde segítségével olyan módon tanulom az angolt, amit korábban el se tudtam képzelni. Nem élem meg tehernek a nyelvtanulást, hiszen erőlködés nélkül, játszva tanulok, szinte „bemászik” a fejembe a tudás. Napról napra érzem a fejlődést, amit a környezetem is folyamatosan visszajelez.

Szeretettel ajánlom Tünde módszerét, anyagait mindenkinek, aki

hatékonyan, erőlködés nélkül akar angolul tanulni,

fontos számára a logikusan felépített nyelvtan,

nem akar szavakat és nyelvtani szabályokat magolni,

szeretné megtapasztalni, hogyan lehet a nyelvtanulás nyűg helyett örömforrás  🙂

Németh Kornélia

  

Az, hogy a könyvek a saját rendszerükhöz szerkesztett és felépített hanganyaggal rendelkeznek,  nekem óriási segítség a tanulásban. Számomra sokkal könnyebb úgy elraktározni a szavakat és a nyelvtani összefüggéseket, hogy egyszerre több helyről érkezik az impulzus. Arról nem is beszélve, hogy ha éppen nincs időm vagy lehetőségem a könyvet olvasni, csak magammal viszem az mp3 lejátszómat és a mindennapi rohanásban is tudom hallgatni a tananyagot. Ami valljuk be őszintén: nagyon praktikus.

Javorek Kata

 

  

Ha egy szóban kellene jellemeznem a Hangold Magad Angolra kiadványokat, egy szó jut eszembe. Zseniális. Egyrészt amellett, hogy a könyv segítségével az összes idegen nyelvi készség egyszerre fejleszthető, bárhol, bármikor használhatod is. Márpedig, aki a család, a munka vagy épp más tanulmányok mellett angol tanulásra szánja el magát, annak iszonyatosan nagy segítséget jelentenek az alábbi kiadványok. A digitális könyvek segítségével a tanulás, fejlődés folyamata sokkal inkább proaktív módon történik, mint más nyelvtanulási módszer esetében. Összeszedett, precíz és sokrétű tananyagok, melyek használata bárhol lehetséges. A cél a fejlődés, maga a módszer is nagyban hozzájárul.

Csőke Enikő

 

Aki tényleg nap, mint nap használja az általad készített angol tananyagot, annak rohamosan fejlődik a tudása. Nekem rengeteget segített az angol nyelvtant átvevő anyagod, hiszen teljesen az alapoktól kezdve építi fel a tudást, ami nélkül nem lehet sikeres a nyelvtanulás. Nekem a hallgatás általi tanulás jött be a leginkább.

Kovács Zsuzsa

 

 

Logikusan, ésszerűen  felépített a tananyag. Többféle tanfolyamot is kipróbáltam, de sikerem nem volt egyikkel sem. Azonban ezzel a módszerrel, végre kézbe vehettem a Diplomámat!

Thank you Tünde!

Hegedűsné Ládi Enikő

 

Az oktatóanyagaidról csak pozitív véleményt tudok adni, egyszerű s célratörő. Nincsenek definíciók, melyektől a nyelvtanuló csak hülyébbnek érzi magát. Számomra fontos hogy a hanganyagot bárhol, bármikor hallgathatom. Imádok kertészkedni s közben nincs lelkiismeret furdalásom, hogy tanulnom kellene, mivel a kettőt egyszerre tudom csinálni.  A számomra bevált módszer  a tanulásban, hogy először a pdf-t a hanganyaggal együtt használom, majd a passzív időmben párszor még meghallgatom s közben vizualizálni tudom a pdf-ben leírtakat.

  Pozitív tapasztalataim alapján nyugodt szívvel ajánlom bárkinek,hogy vágjon bele, próbálja ki milyen veled együtt tanulni!

Rácz Erika

© Angolra Hangolva 2018

All rights reserved.