Bejelentkezés

Beszédfejlesztés, online egyéni órák

TELJESEN EGYÉNRE SZABOTTAN FEJLESZTHETED AZ ANGOLODAT

 

 • Már egy halom angol tanárt „elfogyasztottál”, de úgy érzed nem kerültél közelebb a célodhoz?
 • Unod már a hagyományos magánórákat, a karikázgatós feladatokat és azt, hogy nem jönnek az eredmények pedig éveket szántál rá?
 • Nincs időd ingázni, tanárhoz eljárni?
 • Még mindig a beszéd jelenti a legnagyobb mumust számodra?

FEJLESZD AZ ANGOLTUDÁSODAT AKÁR PIZSAMÁBAN, KÉNYELMESEN, RUGALMASAN A VILÁG BÁRMELY PONTJÁRÓL!

 

Te melyikre vágysz?

 

 • MAGABIZTOS NYELVHASZNÁLÓVÁ akarok válni
 • FOLYÉKONYAN-KÖNNYEDÉN szeretnék angolul kommunikálni
 • NYELVVIZSGÁT akarok szerezni angolból (áltlalános vagy szakmai, mindegy!)
 • TÁRGYALNI/ELŐADNI akarok magabiztosan angolul
 • KÜLFÖLDI UTAZÁSOKHOZ/KIKÖLTÖZÉSHEZ van szükségem stabil angoltudásra

Bármelyik is a célod, a legjobb helyen vagy! Segítünk elérni azt!

Miért válassz minket? Miben vagyunk mi mások?

 • 100%-BAN RÁD SZABJUK AZ ÓRÁKAT: nemcsak a célodnak és időbeosztásodnak megfelelően, hanem a tanulási stílusodat felmérve (erre az első ingyenes konzultációkor kerítünk sort) kapsz magadhoz és a tanulásodhoz egy írásos útmutatót, hogy tudd, hogyan tanulj innentől kezdve! Nem ugyanazt a „zsákot húzzuk rád tehát”, hanem mindenkinek teljesen testreszabjuk a módszertant is! 😊
 • 100% GYAKORLATI TUDÁST KAPSZ: a 60 perc végig angolul megy, – ettől most ne rettentj el, pont ez hozza a gyors eredményeket, és különben kézzel-lábbal magyarázunk 😊 – tömör beszédgyakorlat. Az órán nem tanítunk semmi elméletet, nem megy el az óra fele, háromnegyede elméleti tanításokkal! Miért? Mert előre megkapsz minden Angolra Hangolva oktatóanyagot, kiegészítő anyagokkal együtt és minden órára pontosan meg lesz adva, hogy mivel kell készülnöd (szókincs, nyelvtan, hallgatnivaló stb. ). Az órán már csak aktiváljuk, azaz gyakorlatba ültetjük a megtanultakat, sok-sok változatos beszédgyakorlat segítségével, ez segíti a tudás hosszú távú memóriába való bedolgozását. Ennek és az egyénre szabott tanulási útmutatódnak köszönhetően hozzánk nem fogsz évekig járni, maximum pár hónapig! 😊
 • 100% RUGALMASSÁGOT ÉS TÁMOGATÁST KAPSZ: A csapatban nemcsak kiváló szakemberek dolgoznak (akiket amúgy iszonyat nehéz volt megtalálnom, mert angol tanár rengeteg van, de KIVÁLÓ ANGOL TANÁR nagyon kevés), hanem nagyszerű emberek is. Olyan emberek, akik átlagon felüliek a motiválásban, a nyelvtanulók blokkjainak feloldásában és abban, hogy célba juttassanak minél hamarabb. Tehát nemcsak a tudásodon fogunk dolgozni, hanem segítünk a beszéddel kapcsolatos blokkjaidat is kidolgozni belőled! Az órák teljes mértékben rugalmasak, mind időben (lehetnek reggel, délben, este, hétköznap, hétvégén), mind módszertan szempontjából. Sőt! Le is mondhatod az órát, ha valami közbejön, mi nem csinálunk gondot ebből és nem is fizettetjük ki veled a lemondott órákat. Igyekszünk alkalmazkodni hozzád, és segíteni elérni a célodat mihamarabb. Órán kívül is számíthatsz ránk! Bármilyen kérdésed lenne, bármikor fordulhatsz hozzánk bizalommal, segítünk, támogatunk, mert a célunk az, hogy MAGABIZTOS NYELVHASZNÁLÓVÁ TEGYÜNK TÉGED IS!
 • VIP-ként BÁNUNK VELED: mindenben és mindig számíthatsz ránk! de tényleg! Ezt használd is ki, mert mi érted vagyunk. Plusz minden Angolra Hangolva oktatóanyaghoz hozzáférést adunk neked, azokhoz is, amik a közös munka alatt jelennek meg! Neked mindent odaadunk grátiszként, hogy ezzel is segítsünk célba érni!

 

Az órák 60 perces és online zajlanak (Skype-on, Google Hangouts-on, esetleg más felületen is igény szerint). Nem órabérrel dolgozunk, hanem csomagjaink vannak az egyéni tanulás esetében.

 

 
HA ÉRDEKELNEK AZ EGYÉNI ÓRÁK, KÉRD ITT A TOVÁBBI INFÓKAT!

Szeretettel várunk a nyelvtanulóink körében, hogy segíthessünk magabiztos nyelvhasználóvá válni!

ÉRDEKELNEK AZ EGYÉNI ÓRÁK, KÉREK INGYENES SZINTFELMÉRŐT:

E-mail cím:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot:* igen© Angolra Hangolva 2018

All rights reserved.