Bejelentkezés

Mit mondanak tanulóink az Angolra Hangolva beszédórákról?

 

“Hogy mit adtak nekem a Skype-os beszédórák és ez a módszer? Talán az egyik a legfontosabbat: a hitet, hogy az eddigi félelmeim ellenére mégis megtanulhatok angolul. Munkámhoz nagyon nagy szükségem van az angolra, az eddigi módszerekkel sajnos nem haladtam.

Középvezetőként dolgozom egy értékesítői csapatban egész Magyarország területén. Munkám mellett, 2 kisiskolás anyukájaként, a családi életben is szeretném a maximumot nyújtani. Nagy kihívás emellett a rendszeres nyelvtanulás, de  ezzel a módszerrel és a Skype-os órákkal, nem tehernek élem meg, hanem kihívásként tekintek rá.

Ajánlom mindenkinek ezt a tanulási módszert:

  • aki nem tud a tanfolyamokhoz igazodni
  • egy jól felépített stratégia szerint szeretne haladni
  • nagyon logikus és könnyen adaptálható nyelvtan
  • a beszéd és a nyelvtan együtt tud fejlődni
  • rendszeres visszajelzés a fejlődésről
  • hatékony tippek pl. szavak tanulása
  • rendszeres számonkérés hatékony formában”

Dr. Pető Éva, 39 éves

 

“Véletlenül találtam rá a Skype-os beszédórákra, amit kimondhatatlanul sokat adtak. Tünde nyugodt, türelmes, jól felkészült, alapos, megbízható és nagy tudással, gyakorlattal rendelkező, sokrétű tanár. A Skype-os órák összességében érdekesek, elragadóak, változatos, felhasználva a modern kor lehetőségeit.
Csak azoknak ajánlom, akik tényleg meg akarnak tanulni angolul.”

Gyurkó Kata, Anglia, 34 éves 

 

“Amikor elkezdtem Tünde módszerével tanulni a nulláról, pár óra elteltével azt éreztem, hogy “tudok” angolul és bátran használom azokat az ismereteket, amiket ő megtanított. Félelmetesen tudja motiválni az embert ez a felismerés. Mai napig nem tudom, hogy csinálta, de nagyon szuper érzés elindulni úgy az ismeretlenbe, hogy biztos kezek tartanak.

Személy szerint Én nagyon sok mindent próbáltam és elmondhatom, hogy csak az a Ő módszerében hiszek, csak ekkor éreztem azt, hogy nem kell félni megszólalni.

Teljes bizonyossággal ajánlom az ő tanítási módszerét mindenkinek, barátaimnak, ismerőseimnek.

Egy kínai bölcsességgel kívánok útravalót a régi és új tanítványaidnak:

“A tanítók kinyitják az ajtót, de bemenned neked kell!”

Isten áldása legyen rajtad és munkádon!!!!! “

Fehér-Jósvai Anita, 43 éves 

 


“Két éve külföldre költöztem minimális nyelvtudással és nagy félelmekkel. Egy barátom ajánlására kezdtem el a Skype-os beszédórákat. Az órákon adott program segítségével néhány hónap alatt magabiztosan használtam a nyelvet, megértettem másokat és ki tudtam fejezni magamat is nehézségek nélkül. Rengeteget bővült a használható szókincsem, a nyelvtanra épülve. Hálás vagyok érte! Köszönöm.”

Berki Zita, 33 éves

 

 

“Tünde a legjobb tanárnő, aki valaha is tanított engem 🙂  nyitott, laza, rugalmas és a legfontosabb, hogy óriási türelme van. Nem hagy „egy helyben ülni“, még ha az embernek néha az is az érzése, hogy nem jut előbbre az angollal.

Én mindenkinek csak ajánlani tudom a módszerét!”

Vass Helga, 33 éves

 

“Lehetőségem nyílt olyan módon tanulni az angol nyelvet, ahogyan még soha ezelőtt. A Skype-os beszédóráknak köszönhetően rövid időn belül fel tudtam készülni egy középfokú nyelvvizsgára, hisz ez a tanítási módszer rendkívül sajátos. Emellett olyan trükköket sajátítottam el, amelyeket máig hatékonyan fel tudok használni és nagyon sokat segítenek a fejlődésben. Rengeteget jelentenek nekem ezek az órák, és úgy gondolom, hogy ezzel a módszerrel, új jelentést kap az ‘angol nyelvtanulás’ fogalma. Legfőképpen azért szeretek a digitális könyvekből tanulni, mert egyszerre hallom és látom a tananyagot, így sokkal hatékonyabb a tanulás.

Továbbá logikusan vannak felépítve a fejezetek, az őket tartalmazó kifejezések, témák egymásra épülnek. Úgy érzem, sokkal tágabb szókinccsel rendelkezem és rutinosabban használom a nyelvtani szerkezeteket, mióta ezekből a könyvekből tanulok. Mindezek mellett a való életben is nagy hasznát veszem, például, egy családi nyaraláson külföldön, vagy ha éppen a kishúgomnak kell segítenem, ha elakad az angol tanulásban.

Móricz Ferenc, 16 éves  


“Évekig tanultam a nyelvet (több tanárral és módszerrel), de a nyelvtanon kívül mást nem tudtam. 2 éve újra “találkoztam” Tündével, és a módszereivel már használni is tudom a nyelvet. Tanítványai közül az egyik legnehezebb esete voltam.  Szóval, ha úgy érzed Te képtelen vagy nyelvet tanulni, netán azt hiszed nincs nyelvérzéked, akkor jó helyen jársz.”

Bodnár Katalin, 37 éves

 

“A Skype-os órák nélkül nem lenne nyelvvizsgám. Nagyon sokat segítettek ezek az órák és így alaposan fel tudtam készülni a vizsgára, ráadásul mindezt nagyon praktikusan, időhatékonyan és egyszerűen.”

Várkonyi Marcell, 18 éves

 

“Amit én kiemelnék a Skype-os órák kapcsán:

– személyre szabott, akkor van az óra, amikor nekem is jó, olyan ütemben, amit elbírok. Ha látja, hogy nem megy annyira, akkor lassítunk, ha jobban megy, gyorsítunk a tempón.

– nem kell sehova sem elmennem, nem kell mások előtt beszélnem, ez nekem nagyon fontos szempont, mert kevés időm van.

-nagyon jól és logikusan felépített tananyag

-folyamatosan használnom kell a korábban átvett szavakat és nyelvtant, így jobban mélyül.”

 Pető Kata

 

“Barney Stinson szavaival élve: “Ferge- (most figyelj) teges”. Egyszerűen tökéletesen személyre vannak építve a Skype-os órák.

Semmi fölösleges sallang, csak a tényszerű használható tudás. Szuper egyszerűen tanulhatsz és fejlesztheted meglévő tudásod!

110%-os az ajánlásom!”

Réti József

 

 

“Mit kaptam én a skype-os beszédóráktól? Ez nehéz kérdést. Ha nagyon egyszerűsíteni szeretnék, akkor egy nyelvvizsgát és ezáltal egy diplomát. De ez csak két papír. Hatalmat kaptam. Hogy megértsem a dalokat a rádióban, a híreket a tv-ben, cikkeket az interneten, hogy ha külföldre megyek, soha ne legyek elveszve, ha valami érdekel, utána tudjak olvasni más nemzetközi oldalakon…

Ja és még valami: Mint minden nőnek, hobby-m a vásárlás. Ezáltal is még jobban kinyílt rám a világ és szinte bármit, bárhonnan meg tudok venni… Mert hát egy nőnek ez is fontos, nemde?!”

Kőhalmi Mónika, 29 éves

 

“Egy 47 éves ápolónő vagyok. Eldöntöttem, hogy Angliába megyek dolgozni. Elkezdtem angolt tanulni egyedül, ami nehezen ment. Ekkor egy kedves ismerősöm által megismertem Tündét és módszerét. Számomra, mind tanárként, mind emberként sokat jelent. Csodálom végtelen türelmét, kedvességét. 

Ritka értékes embernek tartom. Végtelen türelemmel, sajátos módszereivel elindított az úton az álmaim felé. Mindenkinek őszintén ajánlom. Soha nem késő megtanulni angolul. Képességei és módszerei rendkívüliek. Tegyék próbára.”  

Harcsa Ágnes, 47 éves

 

 

“Számomra fontos célkitűzés volt a szókincs fejlesztése és ebben Tünde módszere nagyon-nagyon sokat segített. Hasznos számomra, hogy egy adott témakörhöz tartozó szavakat együtt tudom tanulni, hiszen így egyik szó, segít felidézni a másikat. A köteteit hanganyag egészíti ki, így a vizualitás mellett a hallás útján való tanulás is segített. Ezeket a hanganyagokat én különösen sokat használom, mivel a munkám során minden nap több órát autózom, így hasznosan tudom eltölteni ezeket az időszakokat és az óra sem megy el elméleti tanulással, hanem 100% gyakorlat. Mindenkinek ajánlom ezt a módszert és a Skype-os órákat, akik hatékony és modern módszer segítségével szeretnének angolul tanulni.”

Makai Katalin

 

“Csak pozitív élményeim vannak a kurzussal és a beszédórákkal kapcsolatban is! Elképesztő mennyit fejlődtem egészen rövid idő alatt. Nagyon hasznos tanácsokat és kiegészítőket kapok minden egyes alkalommal. Az órák nagyszerű hangulatban és gyorsan telnek, mindig találunk valami jó témát, amiről beszélgetünk és bármilyen szóra vagy kifejezésre van szükségem pillanatok alatt megkapom. 

Az óra menetét ketten alakítjuk ki, van lehetőség változtatásra, ha esetleg valamit érdekesebbnek vagy szükségesebbnek találunk.” 

Dolgoborodov Zorka

 

“Üzleti világban dolgozom, ahol minden percnek értéke van, ezért kerestem olyan tanulási módszert, ami hatékony és gyors is.

Sok időt töltök autóban, ahol nagy segítségemre van az anyanyelvi hanganyag. Hallgatom a szavakat, kifejezéseket és ismételni is tudom, ezzel csiszolom a kiejtésemet. Nagy segítség, hogy a szavakat szövegkörnyezetben hallom, ez sokat segít a gyors rögzítésben. Tünde szavaival élve ” rongyosra” tudok hallgatni minden fejezetet. 

Otthon este átolvasom hozzá a pdf file-t. Ha találok olyan kifejezéseket, amiket nem értettem tisztán a hanganyagban, itt tudom ellenőrizni. Rögzítem a szememmel is a szavakat, hogy ne okozzon gondot később, ha írásban kell alkalmaznom. Megtanultam magamban beszélni angolul. Szituációkat, forgalmi helyzeteket mondok el hangosan angolul és igyekszem azokat a szavakat használni, amelyeknek nehezebben megy a rögzítése. 

Hétvégén pedig a Skype órán jön a gyakorlás, aminek a rugalmassága igazi áldás. Nem számít, hol vagyok, akár pizsamában is részt vehetek az órán. Nem kell időt szánnom az oda és visszautazásra. 

Ajánlani ezt a módszert csak azoknak tudom, akiknek fontos, hogy megtanuljanak jól angolul.”

Sarkadi Judit

© Angolra Hangolva 2018

All rights reserved.