Bejelentkezés

Válj profi turistává külföldön

Unod már, hogy mindig mástól kell segítséget kérned külföldön, ha angolul kellene megszólalnod? Szeretnél végre egyedül is boldogulni turistaként a legtipikusabb élethelyzetekben? Ezzel a tanfolyammal felruházunk minden olyan tudással, mely ahhoz szükséges, hogy innentől kezdve ne adjanak el angolul, ha külföldre utazol és ne legyenek komolyabb nyelvi korlátaid! Te is profi turistává válhatsz!

90 RÉSZTVEVŐ TANULÓ

Sokan félnek megszólalni angolul, főleg az utazásaik alatt, mert nem érzik elegendőnek a tudásukat. Pedig az utazások során felmerülő élethelyzetek tökéletes lehetőségül szolgálnak a nyelvhasználatra és nyelvgyakorlásra. Ha felvértezed magad azokkal a típikus élethelyzetekben előforduló panelmondatokkal, kifejezésekkel és szavakkal, melyek a leggyakoribbak, akkor nemcsak könnyebben fogod tudni kifejezni magad, hanem a beszélőt is jobban meg fogod érteni. Ez a kurzus ezzel a céllal készült.

A tanfolyam során szó szerint bedobunk a mély vízbe, hiszen a gyakorlati feladatoknak köszönhetően, máris felveheted a turista szerepet és túl leszel a tűzkeresztségen. Az elméleti tudáson túl pedig rengeteg olyan tippet és kulturális eltérést osztunk meg veled az egyes élethelyzetek kapcsán, melyek alkalmazásával valóban profi turistává válhatsz te is!

 

Tanfolyam Tanterv

Nem található tanterv

Tanfolyam Értékelései

N. E.

rangsorolások
  • 5 csillag0
  • 4 csillag0
  • 3 csillag0
  • 2 csillag0
  • 1 csillag0

Nem találhatóak értékelések ehhez a tanfolyamhoz

© Angolra Hangolva 2018

All rights reserved.