Bejelentkezés

Extrém szókincsfejlesztés poliglott módra

Hiába tanulod a szavakat angolul, nem maradnak meg? Egyszerűen nem tudod előhívni azokat pedig azt gondolod, hogy már tudod őket? Ugye, milyen idegesítő tud lenni, amikor valamit nem tudunk előhívni a memóriánkból, pedig azt gondoljuk, hogy azt már tudjuk?
A megoldás A VÁLTOZTATÁSBAN rejlik! Azaz, magadévá kell tenned olyan kreatív szókincsfejlesztési technikákat, amelyekkel biztosra mehetsz, amelyekkel bármikor elő tudod hívni az elsajátított szavakat. Ebben fog segíteni ez a mini-tanfolyam! 🙂 Kreativitásra fel!

180 RÉSZTVEVŐ TANULÓ

A szókincsfejlesztés a nyelvtanulás elengedhetetlen része, sőt! Nyelvtanulóként és nyelvtanárként azt gondolom, hogy erre kellene a legnagyobb hangsúlyt fektetni. A probléma azonban az, hogy nem mindegy, hogyan fejlesztjük a szókincsünket. Van, aki tanul, de nem marad meg az információ, nem tudja előhívni éles helyzetben a megtanult szavakat, kifejezéseket.

A kulcs, tehát, a módszertanban rejlik. Nem mindegy ugyanis, hogy hány kört futunk az életben és a nyelvtanulásban sem. A felesleges köröket kihagyhatjuk, ha megtanulunk olyan szókincsfejlesztési technikákat, melyekkel sokkal hatékonyabban be tudjuk vésni a megtanulandó szavakat, kifejezéseket a hosszú távú memóriánkba. Ezekkel a technikákkal szeretnélek megismertetni ebben a kurzusban, sok-sok gyakorlati példán keresztül, melyeket poliglottoktól, azaz több nyelven beszélőktől tanultam és gyakorlom is ezeket jómagam is. Hogy lásd a technikák hatékonyságát, minden elméleti videó után gyakorlatban is vissza tudod ellenőrizni a módszereket a gyakorlati kvízek segítségével.

Útravalóul kérlek: ne csak ismerkedj ezekkel a technikákkal, hanem ültesd gyakorlatba is őket minél hamarabb a nyelvtanulásod alatt! Élvezetes utat kívánok, kreativitásra fel!

Tanfolyam Tanterv

Nem található tanterv

Tanfolyam Értékelései

5

5
1 rangsorolások
  • 5 csillag1
  • 4 csillag0
  • 3 csillag0
  • 2 csillag0
  • 1 csillag0
  1. 5*

    5

    Nagyon élveztem a kurzus minden percét. Sokat nevettem és még többet tanultam. A szókötéssel rengeteg olyan szót tudtam átenni az aktív szókincsembe, aminek a megjegyzése korábban gondot okozott.

© Angolra Hangolva 2018

All rights reserved.