Bejelentkezés

Hogyan segítsd gyermeked nyelvtanulását szülőként?

Szülőként mindannyiónk legnagyobb vágya, hogy gyermekünk boldoguljon majd nélkülünk is az életben. A magabiztos, stabil angoltudás ennek egyik eleme. Az otthoni közös angol tevekénységek, játékok, nagyon nagy mértékben segítik a nyelvi fejlődésüket. De a nagy dilemma a hogyan? Ez a tanfolyam ehhez adja meg a lépéseket és a segítséget. Akár baba-, óvodás- vagy kisiskoláskorú gyermeked van, ez a tanfolyam neked szól!

66 RÉSZTVEVŐ TANULÓ

Ez a tanfolyam teljes kincsestárt biztosít a szülőknek, hogy ők is tudjanak segíteni gyermekeik nyelvi fejlődésében. A tanfolyamban összegyűjtöttük azokat a közös játékos tevékenységeket, melyekkel bármelyik szülő képes gyermekének segíteni, külön bemutatva azokat a technikákat, melyeket babáknál, óvodásoknál és kisiskolásoknál alkalmazhatunk.

Nem kell elveszned az internet világát böngészve, mert megszűrtük neked az információt, így az elméleti és gyakorlati videók segítségével, akár már holnaptól beintegrálhatod gyermeked életébe ezeket az otthoni játékos tevékenységeket.

A tanfolyam során a miérteket is meg fogod érteni, így minden tévhitet és kifogást eloszlatunk azzal a céllal, hogy te is bátran bele merj vágni a technikák gyakorlatba ültetésébe az otthoni környezetetekben.

 

Tanfolyam Tanterv

Nem található tanterv

Tanfolyam Értékelései

N. E.

rangsorolások
  • 5 csillag0
  • 4 csillag0
  • 3 csillag0
  • 2 csillag0
  • 1 csillag0

Nem találhatóak értékelések ehhez a tanfolyamhoz

© Angolra Hangolva 2018

All rights reserved.