Bejelentkezés

Az igeidők világa

5,990 Ft

– ez az oktatóanyag elsősorban azoknak szól, akik többször nekivágtak már az igeidők tanulásának (tehát nem teljesen kezdők a témában), de legtöbbször beletört a bicskájuk és szeretnének szabályok és definíciók helyett játékosan, de mégis logikát találva megtanulni úgy az igeidőket, hogy használni is tudják, amikor meg kell szólalni angolul

– ez egy olyan digitális oktatóanyag, ami pdf (e-book) és mp3 (hangoskönyv) formában segíti az igeidők megtanulását és begyakorlását

– az oktatóanyag legelején letisztázzuk a „nagy képet” az igeidők kapcsán: miért van 12 igeidő, és azt is, hogy a te igényeid és céljaid szerint hányra lesz szükséged (és ennek megfelelően fókuszálhatsz azokra, amelyeket a nyelvi céljaid szerint szeretnél tudni gyakorlatban használni)

– tanulástechnikai segítséget is kapsz a tananyag legelején: hogyan tudod könnyebben megjegyezni őket, az igeidők neveit „meghekkelve” jobban megértheted a használatukat és a mondatépítésüket, valamint a „mágikus 3+1 körös módszeremmel” megismertetve vesszük át mind a 12 igeidőt részletesen

– az elméleti áttekintő után kapsz egy nyomtatható elmetérképet (mind map-et) az igeidőkhöz, (ezt érdemes felnagyítani) és 13 komplex aktiváló gyakorlatot, melyeket írásban és szóban el tudsz végezni (nem passzív karikázgatós gyakorlatok, hanem aktív nyelvhasználatra késztető gyakorlatok mind) és a legtöbb feladathoz megoldókulcsot is találsz

– időhatékonyan fejlesztheted a nyelvtani tudásodat, hiszen bármilyen okos eszközre rátöltve (telefon, tablet, laptop stb.) használhatod a holt idődben: utazás, vezetés, házi munka vagy akár sport közben, még internet sem kell hozzá.

 

Leírás

Ez az oktatóanyag elsősorban azoknak szól, akik többször nekivágtak már az igeidők tanulásának (tehát nem teljesen kezdők a témában), de legtöbbször beletört a bicskájuk és szeretnének szabályok és definíciók helyett játékosan, de mégis logikát találva megtanulni úgy az igeidőket, hogy használni is tudják azokat, amikor meg kell szólalni angolul. A tananyagban a “nagy kép”-ből indulunk ki és ezután megyünk bele a részletekbe.

Viszont rögtön a tanulás elején már tudni fogod (mert le fogjuk tisztázni), hogy neked mennyit érdemes tudnod a 12 igeidőből nyelvi céljaidnak megfelelően és ezután csakis ezekre tudsz fókuszálni a tanulás során. A tananyag elméleti és gyakorlati fejezeteket egyaránt tartalmaz, így az igeidők megértése, elméleti áttanulása után, nekikezdhetsz a gyakorlatba ültetésbe is a gyakorlatok segítségével, melyeket írásban és szóban el tudsz végezni. Mind olyan gyakorlatokat állítottam össze neked, melyek aktív nyelvhasználatra késztetnek és amelyekkel érdekesen, játékosan, de mégis „beégetve” tudod magadévá tenni az igeidők rendszerét.

Összesen 15 fejezetet tartalmaz az oktatóanyag, 114 oldal, és több órányi hanganyag a teljes digitális anyag, melyet e-book (pdf) és hangoskönyv (mp3) formában érhetsz el. Bármilyen digitális eszközre tölthető, tehát nem fizikai könyv.

Ha korábban részt vettél az összes igeidő workshop-omon, akkor neked nem ajánlom ezt a tananyagot, hiszen már hozzáférést kaptál ehhez.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Az igeidők világa” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

© Angolra Hangolva 2022

All rights reserved.