Bejelentkezés

ANGOLOSÍTS

7,990 Ft

ANGOLOSÍTS

ez egy olyan digitális oktatóanyag, ami pdf (ebook) és mp3 (hangoskönyv) formában segíti a nyelvtani-szerkezeti tudásod magasabbra emelését középszinttől teljesen felsőfokig

 összesen 100 nyelvtani szerkezetet sajátíthatsz el az oktatóanyagból szövegkörnyezettel, magyar nyelvű magyarázatokkal

✔ időhatékonyan fejlesztheted a nyelvtani tudásodat, hiszen bármilyen okos eszközre rátöltve (telefon, tablet, laptop stb.) használhatod a holt idődben: utazás, vezetés, házi munka vagy akár sport közben, még internet sem kell hozzá

✔ nemcsak elméletet tartalmaz az oktatóanyag, hanem minden fejezethez gyakorló feladatokat is találsz (saját mondatok írásást és fordításokat, ez utóbbihoz megoldókulsz is van)

✔ ha úgy érzed, angolosabban szeretnél kommunikálni, ez az oktatóanyag neked szól

 

Leírás

 

Sok-sok olyan szerkezet van az angol nyelvben, amelyekkel sokkal árnyaltabban és nyelvtanilag választékosabban tudod kifejezni magad. Aki igazán magasra tette magának a lécet az angoltanulásban, annak ez az oktatóanyag sokat fog segíteni EGY ANGOLOSABB ANGOL elérésében. Ha a nyelvtani tudásod középszinten van, akkor bátran belekezdhetsz ennek a tanulásába is.

Kicsit úgy képzeld el ezt az oktatóanyagot, mint amivel felteszed az angoltudásod házának a gerendáit, ami a felsőfokú tudás támpillére lesz. A tetőszerkezet gerendái a választékos nyelvtani, angolos szerkezetek lesznek és a cserepek pedig a szókincsed magasabbra emeléséből állnak majd össze. Megvan a kép?
Szóval rengeteg pluszt fog hozzáadni ez az oktatóanyag a tudásodhoz. Egyértelműen nem kezdőknek szól ez a tananyag, nekik kérésre szívesen küldök megfelelő oktatóanyagokból egy egyéni ajánlatot. Bátran írj email-t ha te még az elején jársz, és nem tudod, melyik csomagot is válaszd.

Az ANGOLOSÍTS olyan vagány szerkezeteket tanít majd meg neked és gyakoroltat be, amelyek A MAGYAR GONDOLKOZÁSTÓL TELJESEN ELTÉRŐEN FEJEZŐDNEK KI ANGOLUL.

Az ANGOLOSÍTS-ban 100 nyelvtani szerkezetet tanítok meg neked, olyanokat, melyekkel magasabb szintre tudod emelni a nyelvtani tudásodat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ANGOLOSÍTS” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

© Angolra Hangolva 2022

All rights reserved.